Keijukortti ja kesäfiilistelyä

Vihdoin olen taas saanut aikaiseksi tehdä kortin! Idea korttiin lähti tuosta valmiista keijukuvasta, kun se oli niin kesäinen ja ihanan värinen, että oli pakko tehdä siitä sitten kortti. Taustapapru on echo parkin(love it<3). Kuvasta en tiedä, että mistä se on. Sitten vielä ruusu, pitsiä, kakkupaperi ja teksti. Ja tadaa, valmis kortti! En vain oikein tiedä, että mihin tilanteeseen tämä käy, mutta eiköhän se paikkansa löydä... Kortin kuvan otin ulkona, kun tänään oli niin ihana päivä! Ja kuvatessa auringon valossa, väritkin toistuu tosi aitoina ja vertasin tämän kortin kuvaa oikeaan korttiin ja värit olivat lähes identtiset! Sitten vielä kaikenlisäksi kuva on otettu kännykällä..! :)
Kun olin ottamassa kuvaa pihassa olevan pöytäryhmän ääressä, niin sarvijaakkokin(onko se sen oikea nimi?) tuli paikalle, joten siitäkin piti ottaa kuva. ;) Ja pöytäryhmän vieressä on myös pässitarha ja niitäkin sitte intouduin kuvaamaan... Nämä kaikki kuvat ei nyt siis varsinaisesti liity blogin teemaan, mutta kai sitä saa palan kaunista päivää teillekkin jakaa?
Ja vielä täytyy oikein ihmetellä, että kuinka hyviä kuvia kännykällä saakaan, jos yrittää! :)
Ainoa asia joka tässä bloggerin päivityksessä kännykällä on huonoa, on se että kuvia ei saa tekstin väliin vaan ne on pötkönä satunnaisessa järjestyksessä tekstin perässä... (tai ainakaan en itse osaa niitä siten laittaa...)

Kommentit

Suositut tekstit