Lankavarastoja

Viimeviikolla sain jonkin inspiraation ruveta järjestelemään lankojani uusiksi, ja samalla päätin sitten punnita ne, että pääsisin jonkinlaiseen käsitykseen niiden määrästä. Aihetta järjestelyyn olikin, koska langat pursuilivat ympäri kämppää... ;) En edes kehtaa laittaa kuvaa sellaista ennen-kuvaa.

Tulokseksi sain kaiken kaikkiaan 9654g lankaa! Ja määrä saattaa kuulostaa jollekkin pieneltä, mutta minulla on tosiaan Kurun kodissani vielä "vähän" enempi tuota lankaa, ja luulin, että täällä Parkanossa on vain pari kiloa... No asia ei ilmiselvästi ole niin. :) Kunhan kerkiän, niin on tulossa vastaava postaus niistä lopuista langoista.
Ajattelin että tästä lähtien laskeskelen vähän tarkemmin paljonko lankaa kuluu ja tulee lisää. Pitää varmaan laittaa jonkinlainen kirjanpito pystyyn... :D Ja voisin vähän yrittää käyttää näitä tällä hetkellä olevia lankoja poiskin....

 Tässä yksi vaihe urakastani... Punnitsin ensin langat ja sitten sängyn päälle, ettei mene sekaisin punnitsemattomien kanssa.  Tässä ei kylläkään ole kaikki langat... ;)

Seiskaveikat pääsivät isompaan matkalaatikkoon.

 Näille ei ole vieläkään kunnollista paikkaa...

Piirongin alle laatikkoon muut kuin puuvilla- tai sukkalangat eli sekalaista seurakuntaa. 

Ohuemmat ja paksummat sukkalangat, kuin seiskaveikka, pääsi pienempään matkalaatikkoon. 

Kröhömmm... Mitäs siellä onkaan... Pitäisi ilmeisesti ostaa lisää koreja tms. näille pursuileville langoille...


Kommentit

  1. Hei ihana huomata, että joku muukin ahtaa pienen kämppänsä täyteen lankoja! Ei noita vielä liikaa onneksi ole - koska eihän lankaa voi ikinä olla liikaa, eihän..? Ja tuollaiset vanhat matkalaukut ovat upeita sisustuselementtejä siinä sivussa. Kateeksi käy! Seuraava pakettisi onkin jo kasassa ja odottaa maanantaina postiin lähtöä ;)

    Sny-parisi

    VastaaPoista
  2. Hi Anna, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
    http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit