Kasapäin koreja

Tulipa pidettyä tällainen mietintätauko täällä blogissa taas ja olen miettinyt blogin tulevaisuutta tässä tauon aikana. Tulin sellaiseen tulokseen, että päivitän tänne blogiin nykyään vain silloin, kun saan jotain valmista aikaiseksi. Blogin lukijoitakin näkyy valmiiden töiden esittely eniten kiinnostavan... ;)

Olen virkannut nukkekotiin koreja viime aikoina melko paljon, koska olen menossa kesäkuun alussa Lahden Miniatyyri Markkinoille myymään. Vielä pitää tehdä paljon kaikenlaista, mutta nyt esittelyssä tällä hetkellä valmiina olevat korit.
Kommentit

  1. Kivoja pikkukoreja! :) Minusta myös tuntuu oman blogin kohdalla samalla tavalla, että ei sinne kannata ihan turhaa lätinää laittaa, vaan mieluummin sitten niitä käsityöpostauksia. Välillä kun oli arkihaasteita yms., niin ne jotenkin söivät sitä tilaa käsitöiltä, tai sitten piti laittaa 2-3 postausta päivässä, että ehti ne käsityötkin esitellä. ;) Jokainen tyylillään. Ja minusta on mukavinta lukea niistä käsitöistä ja katsella niiden kuvia, vaikken jaksa aina kommentoidakaan. :)

    VastaaPoista
  2. Valmiiden töiden esittely kuulostaa hyvältä idealta! Mutta nuo korit, aivan ihania ja suloisia. Jos olisi nukkekoti tekisin itsekin niitä siihen, mutta kun ei ole niin mietin mihin muuhun niitä voisi käyttää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit