Minä kun muutkin

Tiedättekö kun on sellaisia malleja joihin törmää vähän väliä blogeissa. Sellaisia malleja jotka jokainen neuloja on toteuttanut ainakin kerran. Sellaisia malleja jotka eivät alkuun innosta yhtään, mutta lopulta tajuat ajattelevasi sopivia lankavaihtoehtoja, koska jos muut niin minäkin.

Nurmilintu oli mielestäni ehdottomasti yksi niistä malleista. Aikanaan ajattelin etten minä sitä tee, koska eihän siinä ole edes mitään erityisen hienoa. Kunnes se pääsi puikoilleni. Tajusin, että tämähän onkin ihana malli; pitsiä myöden ainaoikeaa ja jännä muoto syntyy ihan vain tavallisilla lisäyksillä. Senkun neuloi vaan menemään!

Oma versioni jäi vähän pieneksi eli lopetin jo toisen pitsiosuuden jälkeen, mutta tästä tuli pingotuksen jälkeen varsin passeli huivi kaulaan kiepautettavaksi. Langan sain serkultani(kiitos hänelle!), ja se on 2-säikeistä liukuvärjättyä vironvillaa. Puikot oli muistaakseni 4,5mm.

Toissapäivänä aurinkokin paistoi päivällä ihanasti, ja sain otettua nämä kuvat parvekkeellani. Kyllä tuo lisääntyvä valon määrä vaan tuo kummasti energiaa. Kouluunkin on aamulla kiva kävellä, kun on valoisampaa.
Aurinkoista loppuviikkoa itse kullekin!


Kommentit

 1. Onpa kaunis. Toi väri yhdistelmä iskee muhun. Ei ole tullut käytyä Tallinnassa vähään aikaan, joten en tiennytkään, että siellä on myynnissä näin herkullisia värejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään tästä vähän erilaisesta väriyhdistelmästä! :)

   Poista
 2. Onpa kaunis. Toi väri yhdistelmä iskee muhun. Ei ole tullut käytyä Tallinnassa vähään aikaan, joten en tiennytkään, että siellä on myynnissä näin herkullisia värejä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit