Uusi inspiraatio, uudet langat

Maanantaina kävin pitkästä aikaa Parkanon Kehräämöllä, ja inspiraationi tehdä käsitöitä heräsi kesälomailtuaan jonkin aikaa, kun näin taas kasapäin ihania lankoja. Mieleen tuli heti sata ihanaa juttua, jotka haluaisin tehdä, ja tietysti lankaa lähti uusia käsitöitä varten mukaan. 



Puuvillalankoja ostin viisi kerää, ja niistä on jo projekti tiedossa ja aloitettuna. Uusi lankatuttavuus oli tuo teetee Hilla, jota ostin neljä kerää. Siinä oli kivat värit, ja se on mukavan tuntuinen, mutta hieman menee virkatessa sääpuoleen. Ruskea kerä onkin Mandarin Petitiä, kun ei sopivaa ruskean sävyä löytynyt tuosta Hillasta. Vahvuudeltaan Hilla ja Petit ovat hyvin samaa luokkaa, joten niitä voi huoletta käyttää samassa virkkuutyössä.



Trikookudettakin ostin vihdoinkin. Koko kevään olen Kehräämöllä käydessäni katsellut kuteita, ja päättänyt jo minkä värisenä sitä haluan, ja nyt lopulta ostin ne katselemani vyyhdit itselle. Näistäkin olen jo aloittanut virkkaamaan mattoa. 

Monta uutta käsityötä on siis työn alla hetken aikaa käsitöistä lomailtuani. Ehkä myös säiden kylmenemisellä on osuutensa asiaan, helteellä kun ei oikein innosta tehdä langasta mitään. Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille! 


Kommentit

Suositut tekstit