KVG eli virkattu penaali

Aina siitä saakka kun Molla Millsin Virkkuri ilmestyi, olen ollut koukussa kirjovirkkaukseen. Tähän mennesä olen tehnyt jos jonkinmoisia pussukoita, koreja sun muuta. Aikaisemmin tekemäni projektit ovat olleet valmiita malleja, mutta tänä syksynä olen innostunut toden teolla tekemään ihan omia kokeiluja.
     Tarve penaalille minulla on ollut jo pidempään, ja viime talvena ei minulla ollut koulussa penaalia lainkaan. Päätin, että tänä syksynä penaali on tehtävä, ja kirjovirkkaus onkin oiva tekniikka penaaliin, koska virkattu pinta on niin tiivistä ja tukevaa.
     Yhdistin siis kirjovirkkauskokeilut ja penaalin tarpeen yhdeksi. Idea tähän penaalin kuvioon tuli jostain mistälie... :D Toisella puolella lukee siis KVG ja toisella puolella on pari nuolta.
Kaikki kuviot ja kirjaimet on alunperin bongattu Pinterestistä, mutta piirtelin niiden pohjalta ruutupaperille ihan oman kaavioni.
     Tykkään penaalista kovasti, ja sinne mahtuu hyvin kaikki koulutyössä tarpeellinen. Lankana penaalissa on Catania, joka on muuten aivan ihana lanka virkata! Pohjan virkkasin penaaliin jälkeenpäin eli aloitin tekemällä tuon suoran kirjovirkkausosuuden, ja sen jälkeen virkkasin pohjan muotoon silmukoita nurkissa kaventelemalla.
     Tällaisella asenteella (tai penaalilla..) siis tänä vuonna koulun alkuun... :D
Ja jos jollekin jäi epäselväksi mitä KVG oikein tarkoittaa...no Katto Vaikka(tämän voi korvata myös eräällä toisella v-alkuisella sanalla) Googlesta!


 Ohje: oma sovellus
Lanka: Catania
Koukku: 3mm

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit