Mitä minulle kuuluu?


 Ajattelin kertoa tämänhetkisiä kuulumisiani kysymysten avulla. Bongasin ne tänään Nonnu-blogista. Ihan kaikkiin en vastannut, mutta lieneekö tuo kovin suuri rikos. :D

Mikä stressaa minua?
Tällä hetkellä ehdottomasti eniten stressaa ylioppilaskirjoitukset. Nyt on siis menossa lukuloma, ja ensimmäiset kokeet on jo takanapäin. Seuraava koitos on sitten 14.3.

Mitä teet tämän illan?
Varmaankin luen vielä englantia ja historiaa jonkin aikaa. Sitten otan käsityön käteen ja katson seuraavan jakson the Gladesia. Tietysti syön myös iltapalaaMikä on helppoa?
Hmm... Ainakin käsityöt on helppoja ja mukavia. Ja noin niinkun yleisemmin ainakin itsensä huijaaminen on helppoa. Tiedättehän. Teen enää tämän rivin ja sitten takaisin lukemaan. Menen sitten huomenna lenkille, kun tänään on niin huono sää.

Mikä on vaikeaa?
Matikka! Ja sen lukemiseen keskittyminen...

Mitä söit päivälliseksi?
Tekaisin tänään nuudeliwokkia. Hyvää oli ja riittää huomisellekin.

Mitä haluaisin tehdä lisää?
Käsitöitä ainakin. Ideoita on miljoona eikä niitä millään  saa kaikkia toteutettua. Haluaisin myös lukea enemmän hyviä kirjoja ja nähdä hyviä elokuvia.


Mikä on herkkua?
Käsityön valmistuminen. Pikkusiskojen reaktiot, kun nähdään. Kahvi ja kakkupala. Uudet langat. Kiireettömät aamut. Ja monta muuta...


Siinäpä vähän vastauksia, ja kuvina on lankainspiraatiota. Yritän aktivoitua täällä blogissakin, mutta jos kuulumiset käsityörintamalla kiinnostavat, kannattaa seurata Instagramissa @luomalla, koska olen siellä nykyään aktiivisempi.
 

Kommentit

  1. Mukavia vastauksia. :) Tsemppiä kokeisiin!

    VastaaPoista
  2. Hei! Törmäsin blogiisi etsiessäni kivaa ohjetta lasinalusiin. Vanhemmassa blogissasi v. 2013 heinäkuulla oli aivan ihanat sydänkuvioiset aluset. Sattusiko sulla olemaan niihin ohjetta tallella? Olisin tosi kiitollinen jos sen voisit jakaa. ��

    Terv. Miia Mäkinen

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit