Lasinaluset

Virkkailinpa pari lasinalusta yhden kirjastosta lainatun kirjan ohjeella. Eipä näissä mitään kovin erikoista ole... ;) Ajattelin tehdä lisää eri väreissä, mutta ainakaan tähän mennessä en ole vielä kerinnyt tehdä sitä. Näiden koko on juuri sopiva tuollaisen tavallisen Muumi-mukin alle.  Lankana näissä Novita Bambu.

Nämä kuvat otettu järkkärillä, ja sen huomaa! :D Itsekkin saan siis oman järkkärin tässä jossain vaiheessa, mutta nyt on kauhea valinnan vaikeus, että minkä sitä sitten ostaisi... Nikonia olen nyt ajatellut, mutta en vielä ole satavarma . Onko kellään vinkkejä? Ja mikä lienee paras objektiivi käsitöiden kuvaamiseen..? ;)
Ja jos ketään kiinnostaa, niin tällä hetkellä minulla on siis Canon Ixus 80s eli sellainen pienen pieni pokkari. :D



Kommentit

 1. Onpas suloisia, ihanan värisiä! Itse ainakin voisin kehua Sonya, siskolla on ollut sen merkkinen järkkäri jo muutaman vuoden ja on mitä ilmeisimmin ajanut hyvin asiansa.

  PS. Onkos pakettisi tai edes tieto paketin saapumisesta jo mahdollisesti saavuttanut sinut? Se lähti jo maanantain postissa, joten mielenkiinnolla odottelen, mitä pidit.

  SNY-parisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ollakkin paketti jo postissa odottamassa, mutta en ole vielä nähnyt torstain postia, niin en tiedä onko se tullut... :/ No, maanantaina kyllä selviää! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit