Viimeinen paketti ja ihmetystä

Eilen hain postista tällä erää viimeisen paketin, jossa paljastu myös kuka tuo salainen ystäväni onkaan... Ennenkuin kerron kuka  minulle lähetteli paketteja, niin kerron mitä sain. Ensinnäkin ihanan (joulun)punaista seiskaveikkaa. Sitten After Eightejä. Nam nam, ne on vaan niiiin hyviä! Sain myös söpöjä piparimuotteja, ja nämä tulivatkin tarpeeseen, koska en omista yhtä ainutta omaa piparimuottia. :) Ja vielä kardemummaa ja kortti. Ihana paketti kaiken kaikkiaan! :D
Ja keneltä sen sain..? Samaiselta henkilöltä, jolta sain tuon haasteenkin joku aika sitten, eli Auilta. Ei käväissyt pienessä mielessäkään, että haasteella ja snyllä olisi jotain tekemistä toistensa kanssa! :D

Ihmetystä aiheuttaa se, että blogini kävijämäärät ovat kasvaneet todella paljon viimeisen kuukauden aikana, mutta kommentteja tulee erittäin vähän. Eikö kukaan jaksa painaa kommentointi nappulaa enää? Mutta ei mulla muuta tänään. ;)


Kommentit

 1. Mulla on oikeastaan tapana kommentoida vain valmistuneita käsitöitä, ja huomaan omaankin blogiini tulevan enimmäkseen kommentteja vain jonkun käsityön valmistuttua. Toisaalta olen vähentänyt kommentointia myös siksi, että hyppään kaikki jouluun liittyvät postaukset yli. Mutta voin siis vastata ihmettelyysi kommenttien puutteesta vain omalta kohdaltani, muut lukijat antakoot omat selityksensä. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno paketti ja todella kivoja piparkakkumuotteja, joita voi kyllä muuhunkin leivontaan käyttää. Tuo lumihiutale on minusta paras.
  Itse huomannut kanssa saman, että ne harvat kerrat, kun olen jaksanut jotain kirjoittaa, niin lukijoita on käynyt, mutta kommentit erittäin harvinaisia.

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että paketti oli mieluinen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit