2x vauvanpipo

Viimesyksynä Pirkanmaan S-ryhmä keräsi TAYS:in vauvoille myssyjä, ja minäkin neuloin niitä 14 kappaletta. Kamppanja päättyi kuitenkin jo lokakuun lopussa, mutta pipoja oli niin kiva neuloa, että ajattelin neuloa vastaisuudessakin jämälangat vauvojen pipoiksi, jotka voin sitten sopivan tilaisuuden tullen antaa hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi, jos sama kamppanja uusitaan tai se toteutetaan muualla päin suomea.
Tykkään pipojen neulomisesta paljon enempi kuin esimerkiksi junasukkien neulomisesta, koska ei tarvitse tehdä kahta samanlaista. Yksi pipo on myös super joutuisa tehdä, alle tunnissa syntyy pipo, jos ei välillä puuhaile kovin paljon muuta.
Syksyllä neulomiini pipoihin sain lähes kaikki ohuiden sukkalankojen ja vauvalankojen jämät käytettyä, joten nyt on aika siirtyä muihin jämiin. Seuraavaksi vuorossa on akryylilangat, joita en kyllä tykkää yhtään neuloa, mutta mihinkään muuhunkaan niitä tuskin tulee käytettyä. Minulta löytyy myös melko paljon Novita Miamin jämiä, joista tämänkin postauksen pipot on neulottu. Miamista olen virkannut yhden vauvan peitteenkin, jonka esittelen heti, kunhan saan kaikki langanpäät pääteltyä...
 Ja syy siihen miksi juuri Miamia on minulla paljon on se, että Parkanon Kehräämöllä loput Miamit olivat 1€/kerä! Kiusausta ei siis voinut vastustaa. ;)

 Ohje: omasta päästä
Lanka: Novita Miami
Puikot: 3mm
Langan menekki: sininen 15g, raidallinen 21g
Kommentit

 1. Ihania myssyjä! Kivat, raikkaat värit - kyllä vauvanmyssyissä voi olla muutakin kuin vain pastellisävyjä! Jos tykkäät myssyjen neulomisesta, niin sytomyssyilykin voisi sopia sinulle, siinä vaan pitää tehdä vähän isompia kokoja kuin ihan vauvalle. :) Hyväntekeväisyysmyssyihin saa kivasti kyllä upotettua jämälankoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja ehkäpä voisin tosiaan tehdä sytomyssyjäkin. :)

   Poista
 2. Suloisia myssyjä olet tehnyt.
  Mukavaa päivää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit