maanantai 12. tammikuuta 2015

Oikeasti käytössä

Taas kerran jonkin sortin alusia esittelyssä - tällä kertaa oman paikkansa löytäneinä.
Olen järjestellyt tänään tavaroita kämpässäni uuteen uskoon ja ikkunalautakin sai kokea muutoksen. Ensinnäkin sille jäivät huonekasvit, jotka jo ennestään siinä olivat - tosin erilaisten alusten päällä. Sitten laitoin ikkunalaudalle myös ainokaisen kastehelmi -tuikkukipponi. Yhdistäväksi tekijäksi keksin laittaa virkkaamani lasinaluset kaikkien juttujen alle. Minusta ne sopivat tarkoitukseensa oikein hyvin ja mätsäävät vieläpä täydellisesti päiväpeitteeni kanssa(jota tosin ei kuvissa näy...).

Nämäkin aluset on virkattu Novitan Miamista ja koukku oli kolmemillinen. Samaa lankaa löytyy vielä lisääkin, eli voin tarvittaessa virkata uusille kipoille yms. lisää alusia.

Yllättävän hyvä postaustahti on muuten pysynyt päällä siitä asti, kun blogilomaltani joulukuussa palasin. Epäilin aluksi, että saankohan edes postausta viikossa tehtyä, mutta ainakin tällähetkellä tuntuu, että pelkkiä käsitöitä riittää postattavaksi vaikka kuinka paljon - osa pienempiä ja osa isompia juttuja. Lisäksi muutamia muitakin aiheita olisi kiva käsitellä...
Postauksia voisin kirjoitella vaikka päivittäin, mutta luulen ettei kuitenkaan kannata, koska silloin kyllästyisin helpommin ja esiteltävät käsityöt loppuisi nopeammin.  ;)

2 kommenttia: