Jälkijunassa

Muutama vuosi sitten tunisialainen koukkuaminen eli kaksipäisellä koukulla tehtävä koukkuaminen oli ainakin käsityömessuilla paljon esillä ja vähän jokaisella oli koukutut tumput. Silloin minä en vielä innostunut koukkuamisesta ollenkaan, mitä nyt kokeilin pikkuisen, mutta mitään valmista ei syntynyt.

Muutama viikko sitten eräs henkilö neulekahvilastamme teki Novitan lapaslehdestä koukutut tumput, ja niistä tuli niin hienot, että  minäkin halusin tehdä samanlaiset. Tästä ja edellisestä postauksesta pystynee siis päättelemään, että olen hitaasti lämpenevää tyyppiä tai jotain? ;)

Mutta siis, tumput tein ohjeessa olevalla naisen koolla, mutta niistä tuli kyllä kokoa lapsi, koska ovat juuri sopivat 8-vuotiaalle pikkuveljelleni. Lapasista tuli tosi kivat, ja peukalokiila on mukavan istuva. Voisin tehdä samalla mallilla vielä toisetkin, joista toivottavasti tulee hieman isommat, jotta voisin ottaa ne omaan käyttöön.

Lanka näissä on seiskaveikka yksivärisenä ja pätkävärjättynä. Raidat eivät mene ollenkaan tasan, mutta tässä tapauksessa se ei haittaa minua ollenkaan. :) P.S.Sattuipas somasti mätsäämään jalassa olevat kumpparit kuvattavana oleviin tumppuihin. :D


Kommentit

  1. Mulla on vielä tuo koukkuaminen kokeilematta. Mieli tekisi opetella uutta, etenkin kun sillä saa noin kaunista jälkeä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit