Kuinkas sitten kävikään...

   Enkös edellisessä tumppupostauksessa sanonutkin, että voisin tehdä toiset tumput, jotka voisin sitten ottaa omaan käyttööni, koska ne edelliset olivat niin pienet. Kerrankin tartuin heti tuumasta toimeen, ja aloitinkin uudet tumput melko pian edellisten valmistumisen jälkeen. Vaan kuinkas sitten kävikään..?
   Kokeilin näihin tumppuihin tuollaista erilaista koukkuamistyyliä, joka on minusta kauniinpi kuin se ihan perustyyli.  En tiedä sitten johtuiko se toisenlaisesta koukkuamistyylistä vai mistä, mutta näistä tumpuista tuli aivan yhtä pienet kuin edellisistäkin! Ja erikoisinta tässä on se, että edellisissä tumpuissa oli 32 silmukkaa ja näissä 37, ja silti ne ovat saman kokoiset. Pikkusiskonikin naureskeli minulle, ja sanoi, että jos pistän seuraaviin tumppuihin sitten 50 silmukkaa, niin joko alkais mahtua.
 No, kolmas kerta toden sanoo, vai kuinka? (Jepjep, kolmannet tumput on jo työn alla...)
   Kauniit näistä kaikesta huolimatta tuli, vaikka itse sanonkin. Tykkään myös näiden tumppujen värityksestä, joskin nuo raidat on ehkä hieman pitkiä, koska yksi väri ehti tulla periaatteessa vain kerran per tumppu.


 Malli: Omasta päästä
Koukku: 4mm
Lanka: molemmat 7-veljestä
Langan menekki: 85g
Koko: lapsen/pienikätisen naisenKommentit

Suositut tekstit