Paluu bloggaukseen

Niinpä siinä sitten kävi, että blogin "kesäloma" venyi aina tänne joulukuulle asti. Suunnitelmissa tällainen tauko ei siis ollut, eikä myöskään mitään erityistä ole tapahtunut, mutta kesällä bloggaamisesta yksinkertaisesti katosi innostus. Eikä se palannutkaa syksyllä. Puikot ja koukku ovat kyllä heiluneet, mutta näppäimistö ei ole kiinnostanut.
   Muutamia viikkoja sitten paluu blogin ääreen alkoi kiinnostaa. Ajattelin silloin kuitenkin etten vielä postaa mitään, vaan odotan ja tuumailen, että oliko se sittenkin vain hetken mielijohde. Ei ollut. Ehkä bloggaminen onkin jo osittain elämäntapa, josta en ollut valmis luopumaan.
   Yksi syyni kesällä pistää blogi tauolle oli se, ettei kommentteja juurikaan ollut ja tuntui ettei näytön toisella puolen ole ketään, jota kiinnostaisi kirjoitukseni. Nyt kun aloitan bloggauksen uudelleen, olen päättänyt, että kirjoitan vain itselleni. Jos siis jotakin muutakin blogin sisältö kiinnostaa, on se aina plussaa. Tietysti se tarkoittaa myös sitä, että bloggaan vain silloin kun itsestä siltä tuntuu. Se saattaa olla kerran päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Se jää nähtäväksi.
   En ole  myöskään varma suunnasta johon blogini kehittyy, mutta en enää kasaa paineita itselleni blogiini liityyvistä asioista. Tämänhän pitäisi olla mukava harrastus siinä missä käsitöidenkin.

Kommentit

  1. Tervetuloa takaisin! Minulla on blogien lukeminen laiskistunut kovasti, ja jos luenkin, niin lähinnä katson kuvat ja silmäilen tekstit, enkä jaksa kommentoida. Kommenttien puute ei siis tarkoita sitä, etteikö kukaan lukisi. Ei minunkaan blogiini tule enää niin paljon kommentteja kuin ennen, vaikka kävijälaskuri raksuttaa entiseen malliin. Minäkin olen miettinyt omaa bloggaamistani ja päättänyt keskittyä vain käsitöiden esittelyyn, enkä enää tee kaikenmaailman meemejä ihan vain siksi, että olisi jotain blogattavaa. ;) Bloggaamisen täytyy olla mukavaa ja hauska lisä käsityöharrastukselle, ei mikään "pakko". Itsellänikin meni jossain vaiheessa melkein stressin puolelle blogin kanssa, joten ymmärrän sinun ratkaisuasi pitää välillä taukoa. Mutta toivottavasti jaksat jatkossa kirjoittaa ja ennen kaikkea esitellä käsitöitäsi! :)

    VastaaPoista
  2. Tällä toinen laiskuribloggaja... Materiaalia olis kyllä, mutta kun se postaaminen on vaan niiiiin ylitsepääsemättömän vaikeeta! ;DD

    VastaaPoista
  3. KIva kun tulit takaisin! Itsellänikin oli bloggaamisesta kolmen kuukauden tauko syksyllä, mutta nyt taas uutta intoa puhkuen eteenpäin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit