Uusi tuleminen bloggauksen pariin


Lämpimästi tervetuloa lukemaan Luomalla-blogia. Kuten ehkä huomaat, tämä blogi on ollut olemassa "ennenkin", mutta nyt aktivoidun uudelleen vuosien blogihiljaisuuden jälkeen. 

Tätä blogia siis kirjoitan minä, Anna ja tässä blogissa kerron käsitöistäni sekä niihin liittyvistä teemoista.


Kerronpa ensin lyhyesti itsestäni. Olen 23-vuotias. Asun Pohjois-Pohjanmaalla, Reisjärvellä tarkemmin sanottuna. Minulla on täällä oma yritys, Annan Putiikki, mutta tällä hetkellä olen kotona 3-kuukautisen tyttäreni kanssa. Tietenkin yrittäjä on aina yrittäjä, ja hoidan yleisiä juoksevia asioita siitä huolimatta, että tällä hetkellä äitiyslomailen.  


Nyt äitiysloman aikana on tullut myös mieleen, että haluaisin herätellä bloggausharrastusta uudelleen henkiin, joten sen takia päädyin avaamaan Bloggerin vuosien jälkeen, ja tätä postausta aloin kirjoitella. 


Olen siis koko tämän blogin hiljaiset vuodet enemmän ja vähemmän päivittänyt käsitöihini liittyvää asiaa samannimiselle Instagram-tilille @luomalla, mutta nyt alkoi tuntua siltä, että haluan kertoa asioista tarkemmin ja luoda enemmän sisältöä, kuin pelkään Instagramiin. Tässä välissähän olen tehnyt myös mm. käsityöaiheisia YouTube-videoita, mutta nyt niiden kuvaaminen tuntuu jokseenkin hankalalta, kun menossa mukana on pieni vauva. Näissä blogiteksteissä ei nimittäin kuulu, jos joku taustalla protestoi tai muuten vain äheltää! 


Sen lisäksi ajattelin, että blogi on parempi alusta, kun suunnitelmissani on myös postata käsityöohjeita lukijoiden iloksi! Niissä kun yleisesti ottaen suositaan kirjoitettua muotoa. Vaikka mistä sitä tietää, jos joskus innostun palaamaan myös videoiden pariin! 


Joku saattaa myös ihmetellä, miksi en ole poistanut vanhoja postauksia tai tehnyt aivan uutta blogia. No, minusta vanhat blogitekstit on ihan hauskoja muistoja ja toivon mukaan vanhoihin teksteihin vertaamalla voi huomata myös jonkinlaista kehitystä tapahtuvan! Lisäksi halusin säilyttää blogin nimenä tuon Luomalla, jota olen jo vuosia käyttänyt käsitöihini liittyen eri kanavissa, enkä ainakaan vielä jaksa ruveta säätämään blogia uuteen osoitteeseen ennenkuin tiedän, mihin tämä bloggaaminen taas johtaa ja kuinka paljon saan tähän aikaa nipistettyä. 


Tervetuloa siis seuraamaan, mitä täällä blogissa jatkossa tapahtuu!Kommentit

Suositut tekstit