Tällä hetkellä

 Tällä hetkellä puikoilla on vähän isompi projekti aiempien pienten ja nopeiden töiden jälkeen. Se etenee ihan yllättävänkin hyvää vauhtia nykyinen arki huomioon ottaen, mutta keskeneräinen neule ei ole erityisen kiinnostava esiteltävä. Teen nyt kuitenkin niin, jotta tämä uudelleen alkanut bloggausura ei tyssää heti alkuunsa siihen, että häivyn moneksi viikoksi jonnekin.

Tässä projektissa lankana 100% suomenlampaan villalanka, joka on kyllä ihanaa ja sen verran paksua, että on oikein nopsaa neulottavaa. Tämä neule ei edes tule itselle, joten senkin puolesta on kiva saada joskus valmiiksi tämä. Sen takia käyttäydyn nyt itselleni täysin epätyypillisesti ja neulon vain tätä yhtä projektia, kunnes saan sen valmiiksi! 

'
Tämän keskeneräisen projektin neulomista valmiiksi vauhdittaa myös se, että ostin uutta lankaa, jota sormet syyhyää päästä neulomaan. Olen kuitenkin päättänyt, että niitä keriä ei korkata ennen kuin tämä nykyinen työ on valmis. Nähtäväksi jää, kauanko siihen menee. 

Tässä siis ne uudet langat. Kyseessä on Nako Boho -sukkalanka, joka on minulle aivan uusi tuttavuus. Ajattelin yhdistää näitä kahta väriä tulevaan projektiin. Se, millaiseen projektiin päädyn, ei ole vielä aivan satavarmaa, joten näette sitten ehkä lopputuloksesta, mitä langoista tuli. Lisää langasta myös sitten!Ei muuta kuin mukavaa viikonloppua, muistakaa kässäillä! Kommentit

Suositut tekstit