Muutama minivirkkaus

Syksyllä tein vähän nukkekoti mittakaavan virkkauksia, mutta tänne blogiin asti ne eivät ole vielä päätyneet jostain syystä. Päätin, että nyt maaliskuussa voisin esitellä joitakin aiemmin esittelemättä jääneitä juttuja tavallaan tämän bloggaajan haaste 31:n tienoilta. :)
Nyt olen kerinnyt suunnitellakin maaliskuuta sen verran, että suunnitelmissa on ainakin bloggauspaikan ja ikkunanäköalojen esittelyä sekä ehkä juttua keskeneräisistä töistä ja käsityötarvike varastoistani. 

Mutta siis takaisin minivirkkauksiin. Ensimmäisen kuvan liina on virkattu ompelulangasta koukulla nro.14(onkohan se 0,5mm tai jotain sinnepäin...). Ohje on oma sovellus netistä bongatusta kuvasta. Kokoa on hyvin vähän, sillä jos joku ei vielä ymmärtänyt niin kuvassa on tulitikku mittakaavana liinan vieressä. ;) 
Vaaleanpunaiset korit on virkattu 1mm koukukulla helmilangasta, kuten myös värikäs pannumyssy.
Nämä eivät ole vielä paikkaansa löytäneet, sillä pakkasin nukkekotini varastoon muuttaessani kesällä, koska minulla ei juuri nyt ole niille aikaa eikä oikein tilaakaan, mutta aion palata harrastuksen pariin niin pian kuin aika ja innostus sallii. Välillä on kuitenkin pakko saada tehdä minijuttuja... :DKommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit