Teetä

Eilen vilahtikin kuvassa teevaihdosta saamiani teelaatuja (heh, teitä ei ole varmaan oikea sana tähän tilanteeseen) ja ajattelin tänään sitten esitellä teevalikoimaani, joka on kohtuullisen laaja siihen nähden, että juojia on vain yksi... :)
Ostin joskus syksyllä tuollaisen peltirasian parilla eurolla Halpa-Hallista noille yksittäisille teepusseille, joita tulee esim. vaihdoista, koska kyllästyin siihen, että ne lojui jossakin laatikon pohjalla kirjekuorissa/pusseissa. Tuon maustetun valkoisen teen sain pikkusiskoltani joskus, ja se onkin ainoa irtotee pakkaus, joka minulla on.
Nuo Clipperin teet on minun mielestä tosi hyviä, mutta niitä ei ihan joka kaupasta saa, ainakaan kovin montaa makua.  Punnitse ja säästä kaupoissa olen nähnyt niitä eniten, mutta siellä pääsen aika harvoin käymään. Ja kyllä kaikki muutkin on hyviä, mutta noissa vaihdoissa saaduissa teepusseissa on vain se ongelma, että jos maistaa jotain tosi hyvää teetä, niin sitä ei voi aivan helposti saadakaan lisää. ;)


Mistä teestä sinä pidät? Vai juotko edes teetä? :)
Kommentit

  1. Minä juon aamuisin vihreää teetä, iltaisin rooibosta. Mutta pussiteestä en tykkää, se maistuu ihan "pussille". ;) Haudutettu irtotee on parasta. Valkoista teetä juon joskus, mustaa en juo ollenkaan, koska vatsani ei sitä kestä. Omia suosikkimakujani teessä on kaikki sitrushedelmät (sitruuna, appelsiini, greippi, lime), sen sijaan marjaisat teet eivät oikein minuun uppoa. Yrttiteet ovat usein näitä marjahaudukkeita, mielelläni joisin muuten niitäkin, mutta se maku vaan tökkii. Ruusunmarja ja kamomilla ovat inhokkejani. Yhden aivan ihanan pienen yrttiteepussukan onnistuin kerran löytämään kaupasta, jossa myydään irtoteetä niin, että siellä pussitetaan asiakkaan pyytämä määrä ja myydään kilohinnalla. Tosin tämä tee oli jo valmiiksi pussitettu johonkin pikkupussiin. Sen nimi oli Balance Tea, ja se oli aivan ihanaa, sisälsi mm. lakritsinjuurta ja kardemummaa. Tosin sen lakritsin vuoksi en uskaltanut juoda sitä kuin kerran viikossa lauantaisin (minulla on kohonnut verenpaine). Nyt se tee on loppunut, pitäisi joskus käydä ostamassa lisää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit