Tänään...

...ei ole ollut kovin erikoinen päivä. (täysin vääränlainen alku blogitekstille, mutta menkööt ;) )  Olin koulussa 8-16 ja sen jälkeen menin neulekahvilaan käsitöistä -ja niiden vierestäkin- jorisemaan ja toki neuloinkin siellä. Postilaatikossakin oli tänään jotain piristävää, nimittäin teetä Taiwanilta, koska olin osallistunut teevaihtoon Postcrossing forumilla.
Eilen ostin myös Lidlistä sauvasekoitinsarjan reilulla parilla kympillä ja siinä on vielä 3 vuoden takuukin! Aikas hyvin, etten sanoisi. ;) Ja nyt saa sitten pirtelöitä ja sosekeittoja tehdä niin paljon kuin jaksaa.
Monta on käsitöitä taas kesken, ehkä joku joskus valmistuukin... Mutta tänään en vielä päässyt esittelemään mitään valmista, joten tästä tuli nyt tällainen kuulumispostaus. :)Kommentit

  1. Toivottavasti tuo sauvasekoitin toimii. Ostin kerran Lidlistä monitoimikoneen, johon kuului ihan tavallinen vatkain, kulho ja systeemi, johon sen vatkaimen sai kiinni niin, että voin puuhastella muuta sillä aikaa, kun vatkain tekee vaikkapa munasokerivaahtoa. Ja sit siihen sai kiinni myös sauvasekoitinosan. Muuten hyvä vempele, mutta se sauvasekoitin siinä ei toiminut ollenkaan, eli kun käynnistysnappia painoi, niin ei tapahtunut mitään. Palautettiin Lidliin, eivätkä tarjonneet edes uutta tilalle. Ajattelin vain, että tarkistathan tuon varmasti toimivan, ennen kuin otat käyttöön. Mulla meni silloin vähän usko Lidlin koneisiin, vaikka on meillä monta ihan toimivaakin Lidlin laitetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvinkin noin halvoissa koneissa kuin lidlin olla että eivät ole ihan sitä mitä luvataan, koska hinta on niin halpa ettei sillä voi saada parasta mahdollista, mutta yleensä olen ollut tyytyväinen lidlin tuotteisiin, koska niissä on jotakuinkin hinta-laatu suhde kohdallaan. Ja oma versioni tuntuu pelittävän hyvin kaikkien "päiden" kanssa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit